S'acaba la Titan Desert amb Salamero 12è


  • Comparteix:

289 participants han estat capaços d'acabar les 5 etapes de la TDM

289 participants han estat capaços d'acabar les 5 etapes de la TDM

El ciclista santcugatenc Javier Salamero ha finalitzat en 12a posició a la Titan Desert Marathon, després d'acabar 15è en la cinquena i última etapa disputada avui divendres. Els cinc altres santcugatencs que han participat a la cursa han complert el seu objectiu i han aconseguit finalitzar aquesta marató de cinc dies pel desert del Marroc, una de les proves més exigents del món.

Després de cinc dies a través de sorra, muntanyes i temperatures extremes, la Titan Desert ha acabat amb Roberto Heras com a vencedor final de la prova. El ciclista espanyol recupera d'aquesta manera el tron, adjudicant-se per segon cop la Titan Desert.

El santcugatenc Javier Salamero ha acabat 15è en l'etapa de 54 quilòmetres d'avui, disputada entre Toundout i Ouarzazate. Amb aquest resultat, Salamero finalitza la seva participació a la Titan Desert en 12a posició a la general, tot just per darrera de l'exciclista professional Laurent Jalabert. Salamero, de 45 anys i veí de Sant Cugat, va acabar en 19 posició l'any passat i enguany tornava a la cursa amb l'objectiu de quedar entre els 10 primers classificats. Un objectiu que, amb la seva 12a posició final, s'ha escapat per ben poc.

A la Titan Desert hi han participat cinc santcugatencs més. Tots cinc, que hi participaven amb el repte d'acabar-la, ho han aconseguit. Victor Manuel Garanto ha estat 196è, Vicente Hernández 201è, Jordi Alonso 222è, Francesc Xavier Blanquet 225è i Alexis Fontanet 249è.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.