La 3a Marxa Transcollserola de BTT ja és aquí


Temes relacionats

Les inscripcions de la BTT, a bon ritme (26/oct/10)

Rafa Robledo preveu un augment de participació a la BTT Transcollserola (20/oct/10)

Rafa Robledo carrega contra el Consorci del Parc de Collserola (11/jun/10)

La Transcollserola de BTT se suspèn fins el 17 d'octubre ( 9/jun/10)


  • Comparteix:

Imatge de la 1a Marxa Transcollserola de BTT

Imatge de la 1a Marxa Transcollserola de BTT

Prop de 250 ciclistes participaran aquest diumenge a la 3a Marxa Transcollserola de BTT. La prova, que començarà a les vuit del matí des del Parc de la Pollancreda i completarà un recorregut de 55 quilòmetres i 1.300 metres de desnivell, recorrerà el voltant del perímetre del Parc Natural de Collserola. La tercera edició d'aquesta cita arriba amb retard, i és que la falta d'entesa amb el Consorci del Parc de Collserola ha provocat que la marxa es disputés quatre mesos més tart del previst.

La prova, organitzada per la Unió Ciclista Sant Cugat (UCSC) presentarà el mateix traçat que en les altres dues edicions, comptant, amb un total de 55 quilòmetres amb 1.300 metres de desnivell que recorreran gran part del perímetre del Parc Natural de Collserola. La cita, que s'ha hagut d'ajornar en dues ocasions per la falta d'entesa amb el Consorci del Parc, comptarà amb prop de 250 ciclistes, una xifra que satisfà al president de la UCSC, Rafa Robledo, qui espera que enguany augmenti la xifra de participants locals.

Rafa Robledo

Ens faria il·lusió que la participació de ciclistes de Sant Cugat fos absoluta.



Com ja és tradició els participants podran recuperar forces amb una botifarrada, que tindrà lloc al mateix Parc de la Pollancreda un cop hagi finalitzat la cursa. Diumenge a les vuit del matí es donarà el tret de sortida a la 3a Marxa Transcollserola de BTT.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.