La pluja no desllueix la Transcollserola


  • Comparteix:

Un dels participants enmig de Collserola

Un dels participants enmig de Collserola

Un total de 216 ciclistes han pres la sortida de la 3a Marxa Transcollserola de BTT, que organitza anualment la Unió Ciclista Sant Cugat (UCSC). El primer en creuar la línia de meta ha estat Carles Bernat Ralló amb el dorsal 152. La pluja de primera hora del matí no ha afectat els 55 quilòmetres de recorregut, però ha requerit un major desgast físic per als esportistes. La pedalada forma part del circuit de grans fons de la Federació Catalana de Ciclisme. Mira aquest reportatge a Cugat tv

Un cop finalitzades les inscripcions d'última hora els ciclistes s'han dirigit gradualment cap al Parc Natural de Collserola. La pluja ha provocat que els camins s'enfanguessin i es fes més pesada la pedalada. Els ciclistes tenien tres punts d'avituallament al llarg del recorregut, que els ha permès agafar forces per encarar la resta del traçat. Alguns d'ells han patit punxades de roda i avaries, fets habituals en una cursa d'aquestes característiques. És per això que els participants coincideixen en assenyalar la dificultat de la prova.

Participants

M'ha semblat més dura del que pensava. / Està molt bé, ja l'havia fet algun any i la pluja l'ha complicat més. / He gaudit molt, però entre la pluja, el vent i el desnivell he patit molt. / Ha estat bé, llàstima del terreny enfangat.




Des de l'organització es valora la feina realitzada i, tal com afirma el president de la UCSC, Rafa Robledo, tant la Transcollerola en BTT com la de carretera han de ser proves referents en l'àmbit esportiu local.

Rafa Robeldo

S'han de corregir petits errors, però estem contents i anem avançant. Estem decidits a fer que siguin esdeveniments integrats a la vida esportiva de Sant Cugat i l'entorn.




Com ja és tradició els participants han recuperat forces amb una botifarrada que ha tingut lloc al mateix Parc de la Pollancreda. A més, la Federació Catalana ha regalat un mallot als qui, amb la d'avui, han realitzat sis proves del circuit de grans fons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.