Comença a pedalejar l'escola de la Unió Ciclista Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge de la presentació

Imatge de la presentació

L'escola de la Unió Ciclista Sant Cugat començarà a funcionar aquest febrer amb l'objectiu de donar continuïtat a l'escola infantil de l'OMET i de captar nous ciclistes joves per l'entitat. La prioritat és formar bons ciclistes tant si volen fer competició com si no. La junta de la Unió Ciclista ha aprofitat la presentació de l'escola per tornar a reclamar un circuit de ciclisme a l'Ajuntament, una instal·lació que cada vegada necessiten més.

Els entrenaments es faran els dimarts i dijous per la tarda i el dissabte pel matí i consistiran en classes teòriques i pràctiques. Els alumnes s'hi podran inscriure a partir dels 12-13 anys, edat amb la que surten de l'escola infantil de l'OMET, que els inicia en aquest esport des dels cinc anys.

El president de la Unió Ciclista Sant Cugat, Rafa Robledo, assegura que amb aquesta nova escola es donarà continuïtat al projecte de l'OMET i es captaran nous adeptes al ciclisme per l'entitat.

Rafa Robledo

Són gent jove, volen competir, tenen força. Volíem fer un programa que tingués continuïtat amb el que han fet tots aquests anys a l'OMET.




Durant el curs s'impartiran lliçons de conducció, equilibri, habilitat, tècnica, tàctica, seguretat vial, mecànica i salut, entre altres. Per a moltes d'aquestes lliçons pràctiques el club necessitarà unes instal·lacions de les quals no disposa i es per això que el vocal de la junta, Ramon Martos, ha tornat a demanar un circuit de ciclisme a l'Ajuntament.

Ramon Martos

Per donar el salt que necessita el ciclisme de Sant Cugat fa falta un circuit.



Per començar, la Unió Ciclista Sant Cugat farà un preu d'oferta pel primer curs de l'escola, que començarà aquest febrer fins al més de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.