La coincidència de la Marxa Infantil i la Volta Ciclista a Catalunya afectarà el trànsit diumenge


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El pas de la Volta Ciclista a Catalunya per Sant Cugat, previst per aquest diumenge a les dotze del migdia, provocarà talls de trànsit des de les onze del matí fins a dos quarts d'una a la carretera de Cerdanyola, la carreretera de Roquetes, la Ronda Nord, el túnel de Can Bellet i l'avinguda Europa. El regidor de Comunicació i Seguretat Ciutadana, Jordi Puigneró, ha explicat que les afectacions seran mínimes.

La setena i última etapa de la Volta passa per Sant Cugat entre els quilòmetres 49 i 53 del tram. Malgrat passar per la perifèria i no creuar el nucli urbà, la circulació es veurà afectada per talls del trànsit a partir de les onze del matí i fins que passi la cursa. El regidor de Comunicació i Seguretat Ciutadana, Jordi Puigneró, ha explicat que s'ha preparat un dispositiu especial per evitar qualsevol tipus d'incident.

Jordi Puigneró

La Volta tindrà una afectació mínima perquè passa per la perifèria. Hi haurà un dispositiu policial per evitar incidents.




Sant Cugat viurà diumenge dos actes destacats: el pas de la Volta Ciclista a Catalunya i la Marxa Infantil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.