Es posa a debat l'ús de la bicicleta al Parc Natural de Collserola


  • Comparteix:

Imatge de la primera Transcollserola organitzada per la UCSC

Imatge de la primera Transcollserola organitzada per la UCSC

La cap de Servei d'ús Públic i Ambiental del Parc Natural de Collserola, Isabel Raventós, ha assegurat a Cugat.cat que si els usuaris del Parc fan un ús correcte del nou pla d'usos que s'està dissenyant, no caldrà restingir l'ús de la bicicleta, una pràctica esportiva que a hores d'ara crea divergències entre els usuaris de l'espai natural.

L'afluència de públic del Parc Natural de Collserola i l'ús que en fa cadascú s'ha posat a debat aquest dilluns a la tertúlia esportiva de Cugat ràdio. El consorci del Parc estudia restringir el pas de les bicicletes amb el disseny del nou pla d'usos del Parc, una normativa que pretén actualitzar i adaptar la vigent.
La cap de Servei d'ús Públic i Ambiental del Parc Natural de Collserola, Isabel Raventós, creu que si els usuaris fan un bon ús no caldrà prohibir res.

Isabel Raventós

Si els usuaris fan un bon ús de la bicicleta no caldrà prohibir res.



De la seva banda el president de la Unió Ciclista Sant Cugat (UCSC), Rafa Robledo, ha demanat més implicació dels usuaris.

Rafa Robledo

Cal més implicació dels usuaris, és la manera d'evitar conflictes. Sagregaria l'ús de la bicicleta en alguns aspectes.





Robledo ha afegit com a possible solució el disseny de vies específiques per a ciclistes i per a vianants. El gerent de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) i soci de la UCSC, Xavier Requeno, creu que aquest conflicte entre els usuaris del Parc té difícil solució.

Xavi Requeno

Té difícil solució. Perquè es puguin complir les normes del Parc algú ha de cedir. La feina que es va fer amb la normativa actual està molt bé.




Requeno, que no s'imagina el Parc sense bicicletes, ha explicat a Cugat.cat que el que cal fer amb la normativa és un pas més per tal d'aplicar la feina feta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.