Ramon Martos (UCSC): 'Volem canviar la relació entre federació i clubs'


  • Comparteix:

Ramon Martos

Ramon Martos

L'expresident i ara directiu de la Unió Ciclista Sant Cugat, Ramon Martos, vol millorar les relacions entre clubs i federació si surt elegit com a president de la Federació Catalana de Ciclisme. Martos també vol potenciar l'esport base i recuperar el ciclisme competitiu. Està previst que les eleccions se celebrin el mes de desembre.

El passat 9 d'octubre Carme Mas va presentar la seva dimissió com a presidenta de la Federació Catalana de Ciclisme després que 116 clubs presentessin una moció de censura. Ara, el que va ser president de la Unió Ciclista Sant Cugat durant set anys i actualment és vocal de la junta, Ramon Martos, presenta candidatura a la presidència de la Federació Catalana de Ciclisme. Si el santcugatenc surt escollit president, aquests són els canvis que realitzarà.

Ramon Martos

Volem canviar la relació entre federació i clubs, volem més participació i compromís de les entitats.



De la seva banda, el president de la Unió Ciclista Sant Cugat, Rafa Robledo, considera que si Martos es converteix en president serà una gran notícia no només per Sant Cugat sinó per a tota Catalunya.

Rafa Robledo

Seria una gran fita pel ciclisme a Catalunya i a Sant Cugat. Una persona que ha estat president tindrà més sensibilitat per entendre la nostra problemàtica.





Després de la dimissió de Carme Mas està previst que les eleccions a la presidència de la Federació Catalana de Ciclisme se celebrin el mes de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.