Ramon Martos ja té la meitat dels avals per a la candidatura a la presidència de la federació catalana de ciclisme


  • Comparteix:

Martos ha de aconseguir 50 avals per a poder ser candidat

Martos ha de aconseguir 50 avals per a poder ser candidat

El santcugatenc Ramon Martos ja ha obtingut la meitat dels avals necessaris per a poder convertir-se en candidat a la presidència de la federació catalana de ciclisme. Martos ha pogut pactar l'aval amb uns 25 clubs. L'expresident de la Unió Ciclista Sant Cugat espera assolir la cinquantena necessària abans del termini establert pel dimecres de la setmana vinent.

Quan manquen pocs dies pel compliment del termini, Ramon Martos es troba en plena activitat per a poder arribar als 50 avals necessaris per poder ser candidat a la presidència de la Federació Catalana de Ciclisme. La federació estableix que per optar a la seva presidència s'ha de tenir un 10% del suport dels clubs catalans.

Martos reconeix que està tenint més dificultats que el seu possible rival a les eleccions, Josep Bochaca. L'aspirant santcugatenc reconeix que Bochaca té el suport de l'anterior junta i critica també el temps donat per a recollir els avals.

Ramon Martos

El senyor Bochaca té moltes més facilitats i a més el calendari limita qualsevol president.


El santcugatenc afirma que el seu equip s'està esforçant per arribar al dimecres de la setmana vinent amb tots els requisits necessaris, tot i no gaudir d'una xarxa que sí tenen els antics membres de la federació.

Ramon Martos

És una feina feixuga, estem buscant tots els avals que podem, la gent que porta anys a la federació tenen la xarxa feta.



Falta poc més d'una setmana per saber quins seran els candidats a les eleccions a la presidència de la federació catalana que es duran a terme el 17 de desembre.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.