La Unió Ciclista Sant Cugat centrarà el 2012 a millorar la gestió interna


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La Unió Ciclista Sant Cugat (UCSC) dedicarà gran part dels seus esforços econòmics i esportius a millorar la gestió interna del club. Aquesta és la direcció que prendran les noves mesures aprovades per al 2012 en l'Assamblea Ordinària organitzada pel club dissabte passat. Després del bon rendiment pel que fa la projecció exterior d'enguany, l'entitat santcugatenca vol reforçar el seu funcionament intern assignant un cap a cada secció.

El bons resultats obtinguts en la projecció exterior del 2011 de la Unió Ciclista de Sant Cugat ha portat els socis a redireccionar els recursos esportius i econòmics del 2012 al treball intern. Les mesures per aquest 2012 han estat proposades en l'Assamblea de Socis que es va celebrar aquest dissabte. En el curs vinent s'elaboraran petites partides pressupostàries per a cada una de les seccions de l'entitat i s'assignarà responsabilitats de gestió als caps de cada una d'aquestes. Aquesta mesura proporcionarà més eficàcia en el treball de cada secció. El president de la Unió Ciclista Sant Cugat, Rafa Robledo, explica les noves mesures.

Rafa Robledo

Ja que la projecció externa és bastant bona volem augmentar esforços a la part interna, assignant petites partides pressupostàries a cada secció.





D'altra banda, la Unió Ciclista Sant Cugat seguirà col·laborant en les diverses activitats amb les que participa habitualment. Xerrades a les escoles, la bicicletada de l'escola Àgora i participació a la Festa Major i a la festa de la Tardor seguiran formant part del programa d'activitats de l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.