Sant Cugat es perfila com a seu del Congrés de la Bicicleta l'any vinent


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha assegurat que l'Ajuntament està estudiant la possibilitat d'acollir el Congrés de la Bicicleta l'any 2012. Aquest esdeveniment 'encaixaria perfectament' amb la voluntat del consistori de millorar la sostenibilitat de la ciutat, segons Conesa.

Aquesta cita bianual ha estat present en ciutats importants com Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat i Lleida i l'any vinent podria arribar a Sant Cugat. L'objectiu del Congrés és augmentar la visualització de la bicicleta en la societat, ja que és un mitjà de transport que contribueix a descongestionar les ciutats alhora que afavoreix la salut de les persones. En aquest sentit s'ha expressat l'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha reconegut que la intenció és fer una ciutat més sostenible.

Mercè Conesa

El que intentem és que la ciutat sigui sostenible. Aquest és el gran repte que tenim i el Congrés hi encaixa molt.





En cas d'acollir el Congrés de la Bicicleta, el consistori treballarà de la mà de la Unió Ciclista Sant Cugat, en un esdeveniment en què pretén mobilitzar comerços i entitats durant tot un cap de setmana d'activitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.