El Sant Cugat jugarà l'any vinent a Primera Divisió

El Korfbal Sant Cugat aconsegueix l'ascens a la Primera Divisió després de superar al Vacarisses 'B' en el play-off per a la 5a posició. Els homes dirigits per Jonathan Malo remunten la desventatge del partit d'anada i pujen a la màxima divisió ja que 3 dels 4 equips que l'han precedit a la classificació són filials.

Jornada històrica pel Korbal Club Barcelona Sant Cugat. L'equip ha finalitzat cinquè de la 2a Divisió en la seva primera temporada i puja a Primera. Aquest ascens es certifica gràcies a què, dels 4 equips que han quedat per davant a la classificació, 3 eren filials. Per tant, el conjunt santcugatenc ocupa la 2a plaça disponible pels equips de Segona que pugen de categoria.

El Korfbol Sant Cugat ha aconseguit la 5a plaça definitiva després de derrotar al Vacarisses "B" en el play-off pel 5è i 6è lloc. L'equip santcugatenc afrontava el partit de tornada al pavelló de La Floresta amb un desavantatge de 12 a 11 del partit d'anada. S'havia de remuntar una cistella i es va aconseguir.

De totes maneres, el partit va començar molt encallat i el 0 a 0 va regnar al marcador fins ben entrada la primera meitat. En el tram final, els dos equips es van animar i es va arribar al descans amb 3 a 2 pels locals. La segona part, però, va ser absolutament santcugatenca. L'equip va jugar a un gran nivell ofensiu, amb molt encert en els llançaments i va marxar en el marcador amb relativa facilitat fins al 11 a 6 finals. Van anotar cistella fins a 7 jugadors santcugatencs, però va tornar a destacar Albert Parrón amb 3 encerts.