Inici amb derrota


  • Comparteix:

El Club Korfbal Sant Cugat perd contra el Badalona (9-13) en el debut a Primera Divisió. Els santcugatencs donen la cara en tot moment però la major experiència dels badalonins decideix el matx.

Inici agredolç del KCSC a la Primera Divisió. Agre per la derrota però dolç pel fet que l'equip ha donat la cara en tot moment, ha posat el rival contra les cordes en certes fases del partit i ha demostrat que té coses a dir a la nova categoria. L'equip de Rosendo Garcia, que ha debutat en lliga, ha sortit a per totes i ha arribat al descans amb el marcador igualat (5-5). Tot i això, a la segona els badalonins han apretat i s'han endut el triomf del Pavelló de La Floresta. L'entrenador Rosendo Garcia, que debutava en competició oficial, explica que està content tot i la derrota.


Rosendo Garcia

Estic i estem bastant contents del nostre debut a primera. Vam saber jugar bastant bé


El proper matx, també a sant Cugat, es disputa el cap de setmana vinent, quan els santcugatencs rebran el Vilanova i la Geltrú.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.