Nova temporada pel Korfbal Club Sant Cugat


  • Comparteix:

El Korfbal Club Sant Cugat amb nous objectius

El Korfbal Club Sant Cugat amb nous objectius

El Korfbal Club Sant Cugat vol millorar la sisena posició d'aquesta temporada. Els santcugatencs esperen assolir aquest objectiu amb els reforços de jugadors del filial i la incorporació d'una jugadora holandesa.

El club santcugatenc de corfbol, sota les ordres de Rosendo García, es marca com a objectiu per aquesta temporada superar la sisena posició aconseguida a la temporada 2008/2009.

Javier Navarro, Mágico Brayan, Núria Ventura i Mireia Fuigueras passaran a formar part de la disciplina del primer equip després d'una excel·lent temporada al filial. D'altra banda el Korfbal Club Sant Cugat està pendent de l'incorporació d'una jugadora holandesa.

L'entrenador del primer equip, Rosendo García, desitja que l'equip lluiti per les posicions que donen dret a jugar els play-off pel títol de lliga tot i que és conscient de la dificultat que comporta.

Rosendo García

Volem lluitar pels play-off pel títol.



L'equip que milita a la Primera Divisió Catalana començarà la lliga el 3 d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.