Els santcugatencs guien la selecció catalana cap a la setena plaça de l'Europeu


  • Comparteix:

Foto del combinat català

Foto del combinat català

La selecció catalana sub-21, amb quatre jugadors del Korfbal Club Sant Cugat (KCSC), s'adjudica la setena plaça de l'Europeu en vèncer Hongria (19-20). L'aportació dels representants de l'equip santcugatenc ha estat vital per aconseguir la victòria definitiva després d'un final d'infart.

Els jugadors del KCSC Albert Parrón, Berta Alomà i Mireia Figuera han estat peces clau del triomf davant Hongria que ha donat a la selecció catalana sub-21 la setena plaça. El matx ha estat molt igualat, amb constants avantatges per als dos equips. En els últims minuts i amb empat a 19 en el marcador, l'entrada a pista de Figuera i una excel·lent jugada de Parrón han donat el gol definitiu al conjunt dirigit pel també tècnic del KCSC, Rosendo Garcia.

En el global del campionat Parrón ha anotat 12 cistelles mentre que Alomà n'ha aconseguit 11, convertint-se en jugadors destacats del combinat català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.