Berta Alomà es converteix en el referent atacant del Vallparadís


  • Comparteix:

Berta Alomà

Berta Alomà

La jugadora santcugatenca del Vallparadís, Berta Alomà, s'ha convertit en un dels referents atacants del seu conjunt en anotar gairebé un 20% dels punts del seu equip després de tres jornades de competció. Alomà ha arribat al club barceloní procedent del Club Korfball Sant Cugat i és una de les jugadores clau de l'actual campió de lliga.

El Vallparadís ocupa la segona posicio a la Lliga Nacional després de tres jornades a un sol punt del primer classificat, el Vacarisses. L'equip barceloní, amb la santcugatenca Berta Alomà, és el gran favorit per revalidar el títol. A més, la santcugatenca disputarà la Copa d'Europa amb el conjunt barceloní. L'aportació d'Alomà a l'equip és excel·lent amb uns grans números. De les 77 cistelles anotades pel Vallparadís, 14 són obra de la santcugatenca. Alomà i els seus companys d'equip juguen aquest dissabte a un quart de vuit de la tarda davant el Sant Llorenç, avantpenúltim classificat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.