El Vallparadís d'Alomà cau davant el vigent campió a la Copa Catalana de corfbol


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Vallparadís, amb la santcugatenca Berta Alomà a les seves files, perd les semifinals de la Copa Catalana de corfbol contra el Vilanova i la Geltrú, vigent campió de la competició (21-18). L'altra finalista serà el Castellbisbal, que s'ha desfet de l'amfitrió, el Vacarisses (16-15).

La semifinal de Copa que reeditava la final de la temporada passada entre el Vallparadís i el Vilanova i la Geltrú ha tingut el mateix final. El conjunt vilanoví ha demostrat la seva experiència en les eliminatòries i s'ha desfet d'Alomà i les seves companyes, tot i que per un resultat ajustat.

Alomà lluitarà aquest diumenge al migdia per la tercera plaça contra el conjunt amfitrió, el Vacarisses, que ha perdut l'altra semifinal davant el Castellbisbal. La final, per tant, la disputarà aquest diumenge a la tarda el vigent campió, el Vilanova i la Geltrú, contra el Castellbisbal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.