Berta Alomà i l'Assessoria Vallparadís es queden a les portes del títol de Lliga Nacional


  • Comparteix:

Imatge de la plantilla del Vallparadís

Imatge de la plantilla del Vallparadís

L'Assessoria Vallparadís, amb la santcugatenca Berta Alomà a les seves files, perd (19-27) la final de la Lliga Nacional de còrfbol contra el CE Vilanova i la Geltrú, que es fa amb el doblet després d'aconseguir també la Copa Catalana. Els vilanovins s'han alçat per primera vegada amb el campionat i li han tornat la moneda al Vallparadís, que l'any passat es va proclamar campió precisament contra el club de Vilanova i la Geltrú. Alomà ha anotat un punt i ha jugat tot el partit.

Berta Alomà no ha tingut sort en el seu primer any a l'Assessoria Vallparadís. La santcugatenca fitxava a principis de temporada per un club que aspirava a tot, per tal de donar un evident salt de qualitat i poder sumar títols. No obstant això, la jugadora s'ha quedat a les portes dels dos principals campionats, a més, amb un mateix botxí. El CE Vilanova i la Geltrú ja eliminava l'equip egarenc a les semifinals de la Copa Catalana, i a la final de la Lliga Nacional ha sucumbit de manera clara. La santcugatenca Alomà, tot i disputar els 60 minuts de joc, només ha anotat un punt i no ha pogut ser la referència ofensiva per liderar l'Assessoria Vallparadís.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.