Cap de setmana de criquet al CAR


  • Comparteix:

La 1a edició del Torneig Català de Cricket finalitza amb la victòria del Falcó de Tortosa. Durant tot el cap de setmana, les instal·lacions del CAR de Sant Cugat han acollit aquest torneig amb la presència de jugadors paquistanesos, hindús, bengalís i britànics.

El criquet és un esport sense tradició a Catalunya. Però la presència cada cop més gran de comunitats paquistaneses i hindús ha provocat que la pràctica d'aquest esport comenci a ser una realitat en el nostre país. És per això, que el club Catalunya Cricket amb el suport de la Secretaria General de l'Esport ha decidit donar a conèixer aquest esport amb la realització d'aquest torneig.

Un dels organitzadors, Jordi Soler, creu que el torneig pot servir perquè aquest esport es tingui en compte a Catalunya i pugui arribar a organitzar-se federativament.

Jordi Soler

L'objectiu és donar a conèixer i promocionar el criquet a Catalunya. Si poguès nèixer una federació l'objectiu estaria complert



En els darrers anys, les comunitats paquistanesa, índia i bengalí han començat a practicar a Catalunya un esport que en els seus països és un dels més populars. Robert Masih, és un dels organitzadors i membre del Catalunya Cricket.

Robert Masih

En uns anys el criquet ha crescut molt a Catalunya i té més popularitat.


El director de la Secretaria General de l'Esport, Carles Macian, creu que esdeveniments com aquest poden potenciar que la població autòctona comenci a practicar el criquet en el nostre país, fet que, ara per ara, no es produeix.

Carles Macian

La majoria són paquistanesos, panjabís, hindús i bengalís, amb alguns anglesos i australians. Estem intentant que aquest esport sigui conegut entre els catalans i hem fet promoció en escoles i instituts.




En el torneig han participat dotze equips. A la final s'ha imposat el Falcó de Tortosa, que ha superat al Barcelona Cricket, proclamant-se així primer campió del 1er Torneig Català de Cricket.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.