Robert Masih: 'Volem demanar a l'Ajuntament que ens cedeixi un espai per entrenar'


  • Comparteix:

Robert Masih, president Unió Esportiva Catalana de Clubs de Cricket

Robert Masih, president Unió Esportiva Catalana de Clubs de Cricket

El president de la Unió Esportiva Catalana de Clubs de Cricket, Robert Masih, demanarà a l'Ajuntament poder disposar d'un espai perquè l'Ali Cricket Sant Cugat pugui realitzar els seus entrenaments. Masih destaca l'alt nivell de l'entitat santcugatenca, que és l'actual campiona d'Espanya.

Més de 22 clubs ja s'han integrat a la Unió Esportiva Catalana de Clubs de Cricket i entre ells destaca l'Ali Cricket Sant Cugat, actual campió d'Espanya. La majoria d'equips s'entrenen a Barcelona els diumenges durant quatre hores per la falta d'espai que tenen aquestes entitats. L'Ali Cricket Sant Cugat vol donar un pas endavant i disposar d'un espai per poder realitzar els entrenaments a la nostra ciutat. El president de la Unió Esportiva Catalana de Clubs de Cricket, Robert Masih, confirma a Cugat.cat aquesta petició a l'Ajuntament.

Robert Masih

Demanaran a l'Ajuntament un espai on poder realitzar els entrenaments.








Masih ha concretat quines serien les dimensions que necessitarien per poder realitzar els entrenaments de L'Ali Cricket Sant Cugat.

Robert Masih

Necessitaríem un mig camp de futbol per poder realitzar els entrenaments.





L'Ali Cricket Sant Cugat ha guanyat dos cops el campionat d'Espanya i és un dels millors conjunts de l'Estat segons Masih.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.