El mundial de ball esportiu arrenca amb força


  • Comparteix:

Dos ballarins al Pav-2

Dos ballarins al Pav-2

El director del Club de Ball Esportiu de Sant Cugat, Jesús Curto, ha acabat molt satisfet de la primera jornada del mundial de ball esportiu DO Dancesport 2011, que es disputa fins dilluns a la ciutat. Tot i estar content amb el nivell d'assistència de públic d'aquesta jornada inaugural, Curto creu les grans competicions internacionals dels propers dies encara portaran més gent a les grades dels pavellons de la rambla del Celler.

El mundial de ball esportiu ha arrencat aquest dijous amb els Open Junior i Sènior en modalitat estàndar i llatí. A la tarda s'ha disputat la 4a prova de la lliga catalana de clubs, de la que n'han sortit els conjunts que disputaran la final a quatre de dilluns. El director del Club de Ball Esportiu de Sant Cugat, Jesús Curto, ha fet una anàlisi molt positiva del primer dia de competició i de l'ambient viscut a la grada.

Jesús Curto

Avui potser ha estat una mica més fluix, però hi ha hagut bastant públic i molt bon ambient. Estem molt satisfets.


Curto creu que en els propers dies encara hi haurà més públic a les grades de la ZEM de la rambla del Celler, ja que és quan comencen els plats forts nivell de competició internacional.

Jesús Curto

Segur que els propers dies hi haurà una major resposta del públic. Tindrem proves internacionals d'alt nivell.



La jornada de divendres arrencarà a dos quarts de dotze del matí i s'allargarà fins les vuit del vespre amb competicions oficials de la Federació Internacional de Ball Esportiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.