Els partits polítics presenten els seus programes esportius a la Coordinadora


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una de les reunions de la Coordinadora d'Entitats Esportives

Imatge d'arxiu d'una de les reunions de la Coordinadora d'Entitats Esportives

La Coordinadora d'Entitats Esportives organitza un debat amb representants dels diferents partits polítics amb representació al consistori per tal que les formacions presentin els seus projectes esportius de cara a les eleccions municipals del mes de maig. El debat és avui a dos quarts de vuit del vespre a la seu del Club Muntanyenc Sant Cugat i és obert a tothom.

Amb les eleccions municipals a la vista, la Coordinadora d'Entitats Esportives donarà l'oportunitat als partits polítics de la ciutat de presentar els seus projectes esportius avui a partir de dos quarts de vuit del vespre a la seu del Club Muntanyenc.

Tal com comenta la presidenta de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Lourdes Llorente, serà un bon moment perquè els clubs preguntin als polítics tots els dubtes que tenen respecte a la política esportiva de la ciutat.

Lourdes Llorente

Els clubs aprofitaran per preguntar aquelles qüestions que més els preocupin. Estant les forces polítiques davant, serà un bon moment per resoldre dubtes amb els clubs.




A partir de dos quarts de vuit de la tarda les forces polítiques i els club podran debatre els diferents programes polítics a la seu del Club Muntanyenc Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.