Villegas (C's): 'Estem a favor de les seleccions catalanes si no s'utilitzen per construir una nació inexistent'


  • Comparteix:

El cap de campanya i número 4 a les llistes per Barcelona de Ciutadans, el santcugatenc José Manuel Villegas, destaca que el seu partit aposta per les seleccions catalanes sempre que no s'utilitzin per construir 'una nació que no existeix'. Villegas també creu que l'administració pública ha d'apostar per l'esport federat i escolar aportant més recursos.

Les seleccions han de tenir un bon nivell competitiu i disputar diferents proves, però sense que s'utilitzi per interessos polítics. El número 4 a les llistes per Barcelona de Ciutadans, el santcugatenc José Manuel Villegas, explica que el seu partit aposta per aquesta postura.

José Manuel Villegas

Estem a favor de seleccions catalanes, però en contra dels que volen utilitzar-les per construir una nació inexistent.





L'administració pública ha d'actuar com a mitjancer entre les empreses i els clubs perquè s'incrementin els patrocinis. Aquest és un dels objectius de Ciutadans en el seu programa electoral juntament amb la promoció de l'esport escolar segons explica Villegas.

José Manuel Villegas

Cal fer arribar recursos als clubs a través d'iniciatives públiques i privades.



Villegas també ha explicat que la paritat en les juntes directives no hauria de ser obligatori per llei. El santcugatenc creu que en les juntes han de ser-hi els millors amb independència del seu gènere. La remodelació del CAR i la creació de l'Esport Parc Internacional són equipaments que ajudaran a potenciar l'esport català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.