Bergua (PP): 'La secretaria general de l'Esport ha dirigit les federacions i ha donat molts diners a esports minoritaris'


  • Comparteix:

Alfredo Bergua

Alfredo Bergua

El santcugatenc i president de la Comissió d'Esports del PP a Catalunya, Alfredo Bergua, acusa la secretaria general de l'Esport de dirigir les federacions esportives i d'atorgar sis milions d'euros en els últims cinc anys a la plataforma Pro-seleccions esportives catalanes. Bergua destaca que en el programa electoral del PP s'inclou una llei de mecenatge per afavorir el patrocini de les empreses als clubs.

Alfredo Bergua s'ha mostrat molt crític amb la secretaria general de l'Esport. Bergua destaca que aquest organisme s'ha dedicat a dirigir les federacions esportives atorgant molts diners a esports minoritaris i també a la plataforma Pro-seleccions esportives catalanes.

Alfredo Bergua

La secretaria general de l'Esport ha dirigit les federacions esportives. Han destinat molts diners a esports minoritaris amb l'objectiu que siguin reconegudes internacionalment.



El programa electoral del PP en matèria esportiva destaca per la creació d'una llei de mecenatge que afavoreixi els patrocinis d'empreses a clubs amb una bona dinamització fiscal. Bergua creu que d'aquesta manera s'aconseguiria millorar l'economia de les entitats.

Alfredo Bergua

Cal crear una llei de mecenatge que promogui el patrocini de les empreses als clubs esportius.



Alfredo Bergua també ha explicat que no creu en la paritat a les juntes directives promoguda per la Secretaria General de l'Esport perquè és un fet que ja es produeix. Bergua considera que cal aplicar el Pla Català de l'Esport a l'escola, i jornades de formació per a dirigents esportius i tècnics, entre altres punts del seu programa electoral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.