Amador no repetirà a les llistes de CiU


  • Comparteix:

Imatge del regidor d'Esports

Imatge del regidor d'Esports

El regidor d'Esports i membre d'UDC, Xavier Amador, no repetirà a les llistes de CiU a les eleccions municipals. L'alcaldable nacionalista, Mercè Conesa, ha reconegut aquest dimarts en un acte de precampanya que estan buscant algú per substituir Amador al capdavant de la regidoria d'Esports si surt reelegida.

Conesa ha assegurat que a CiU hi ha persones amb el perfil adequat per agafar el relleu d'Amador. La cap de llista ha deixat clar d'aquesta manera que l'actual regidor d'Esports deixarà el càrrec al final d'aquest mandat.

Mercè Conesa

El nostre partit té perfils suficients per agafar aquesta regidoria. Tenint en compte el fet que Xavier Amador no continuï, fa que ens replantegem quina persona presentar a la llista municipal.



L'alcaldable ha explicat que estan buscant una persona preparada per governar i amb la competència necessària per dirigir la regidoria d'Esports si governa la ciutat de nou. Conesa ha afegit que donaran a conèixer el nom del substitut d'Amador a les llistes properament.

Mercè Conesa

És un tema que se sabrà properament. Estic fent una llista preparada per governar i amb competència per portar la regidoria d'Esports.







Amador deixarà el càrrec després d'un mandat al capdavant de la regidoria d'Esports.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.