Tizón (CiU): 'Crec que encaixaria en el perfil de regidor d'Esports'


  • Comparteix:

Xavier Tizón i Xavier Amador, junts en un acte

Xavier Tizón i Xavier Amador, junts en un acte

El número 12 de la llista de CiU a les eleccions municipals, Xavier Tizón, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que el seu perfil encaixaria en el de regidor d'Esports. Tizón té 26 anys, és llicenciat en Ciències Polítiques i membre del Club Bàsquet Sant Cugat, i ja s'ha posat a disposició de l'alcaldable Mercè Conesa 'pel que calgui'.

Xavier Tizón és membre d'Unió Democràtica de Catalunya i aquest és el segon cop que entra a les llistes de CiU en unes eleccions municipals. Tizón va ser el número 21 al 2007 i ara ocupa el número 12. El membre d'Unió Democràtica ha deixat ben clar que el seu perfil podria encaixar com a regidor d'Esports, però també en altres àmbits. Tizón coneix el món esportiu de Sant Cugat per la seva actual relació amb el Club Bàsquet Sant Cugat i el seu pas per la UESC.

Xavier Tizón

Crec que puc aportar moltes idees en el món esportiu, però també en altres àmbits.




Tizón, que reconeix estar sorprès per la confiança que la federació nacionalista ha dispositat en ell, afirma que és un gran repte i un honor ocupar el lloc número 12 a la llista de CiU. A més, reconeix haver transmès a l'alcaldable Mercè Conesa la seva voluntat de 'treballar pel municipi' i 'estar disposat a assumir qualsevol responsabilitat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.