El Sant Cugat Esport és el model de club a seguir, segons la uaSC


  • Comparteix:

Imatge de la roda de premsa

Imatge de la roda de premsa

La uaSC creu que el Sant Cugat Esport ha de ser el model a seguir per la resta de clubs de la ciutat per tal de 'convertir Sant Cugat en referent esportiu'. El partit ha presentat el seu programa en aquest àmbit, que ha de servir per millorar les condicions, l'accessibilitat i la qualitat de l'esport de la ciutat.

Les propostes d'actuació de la uaSC per al proper mandat tenen quatre punts bàsics amb l'objectiu de capgirar 'la crítica situació que travessa l'esport'. En primer lloc, la creació d'una 'Carta de l'Esport Municipal', que serveixi de guia per al desenvolupament dels valors i faciliti la cohesió social. La segona mesura seria 'estructurar' l'esport a través del Consell Municipal de l'Esport i la Coordinadora d'Entitats Esportives. En tercer lloc, dur a terme una auditoria a l'empresa Team Partners per conèixer la gestió que ha fet dels diners públics i per últim, apostar per l'especialització dels clubs per tal d'optimitzar tant el rendiment esportiu com dels equipaments. Segons la uaSC, cada club hauria de dedicar-se a un esport de manera exclusiva, així com les seves instal·lacions. Per la formació, el model de club a imitar seria el del Sant Cugat Esport, com afirma el membre de la uaSC Toni Rabascall.

Toni Rabascall

Ens podríem basar en models de club com el Barça o aquí tenim un club modèlic com el Sant Cugat Esport, que ha de ser imitat.





La formació ha afegit que si aconsegueix representació al consistori demanarà el contracte de cessió de sòl municipal al Junior que incloïa una contraprestació incumplida, que les instal·lacions del club privat podrien ser utilitzades per les escoles de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.