Sandro Rosell obre tres punts de recollida de signatures a Sant Cugat

El precandidat a les eleccions del Barça Sandro Rosell

eleccions_barça

Publicat el 25/mai/10 per Pablo Vazquez / Carlos Catalan

El precandidat a la presidència del FC Barcelona Sandro Rosell ha fet públic els seus punts de recollida de signatures, entre els quals hi figuren tres situats a Sant Cugat. D'altra banda, i també en clau electoral barcelonista, el precandidat santcugatenc Jaume Guixà presenta avui a la tarda el seu model de gestió de Barça TV, mentre que el també precandidat local, Agustí Benedito, ha presentat 'Els 99 punts de l'alternativa', un llistat de punts del seu programa que s'anirà publicant progressivament a la seva web.

Els tres punts de recollida de signatures que Sandro Rosell obre a la nostra ciutat estan al DIR Sant Cugat, la botiga Apple i l'agència de viatges Halcón Viajes. Tres punts estratègics des d'on la precandidatura de Sandro Rosell intentarà recollir les signatures dels socis santcugatencs que l'ajudin a sumar les 2.095 necessàries per convertir-se en candidat oficial.

Pel que fa als precandidats de la ciutat, Jaume Guixà disposa de quatre punts de recollida de signatures, tots ells a Barcelona, mentre que Agustí Benedito ha obert una cinquantena de punts repartits per tot Catalunya, als que s'ha de sumar l'AutoBús de campanya que recorre el país per carretera.

Avui a la tarda, Jaume Guixà estarà presentant el seu projecte de Barça TV, amb el qual el santcugatenc assegura que generarà 20 millions d'euros en 24 mesos. Guixà, que comptarà amb la presència de l'empresari especialitzat en telecomunicacions i membre de la seva precandidatura, André Vanyi-Robin, presentarà un model de gestió del canal de televisió blaugrana capaç d'arribar a tot l'estat espanyol gratuïtament i que augmentarà els ingressos per publicitat.

De la seva banda, Agustí Benedito ha presentat 'Els 99 punts de l'alternativa', una llista que s'anirà publicant progressivament a la seva web on hi apareixeran els 99 pilars bàsics del seu projecte. De moment n'hi ha nou, entre els que hi destaquen la priorització dels interessos generals del club i l'enfortiment del compromís amb la massa social culer.

Tant Guixà com Benedito van estar dilluns al vespre al Centre Cultural de Cardedeu, en un debat on van ser-hi presents els líders o representants de totes les precandidatures.