Guixà i Benedito aprofiten la Diada


  • Comparteix:

Jaume Guixà (esquerre) i Agustí Benedito (dreta)

Jaume Guixà (esquerre) i Agustí Benedito (dreta)

Els dos precandidats santcugatencs a la presidència del FC Barcelona, Jaume Guixà i Agustí Benedito, aprofiten la Diada de Sant Jordi per fer escalfar motors de cara a la convocatòria oficial de les eleccions culers, que es farà d'aquí a 10 dies. Benedito ubica una carpa informativa del seu projecte 'Alternativa Benedito' ben a prop del Camp Nou, a Diagonal amb Capità Arenas. Jaume Guixà, de la seva banda, assisteix convidat a la 'Paradeta blaugrana' a la Rambla Catalunya, 120.

Cap dels dos precandidats vol desaprofitar l'ambient festiu de la Diada per apropar els seus projectes de club als socis i aficionats.

Agustí Benedito visita la seva carpa informativa en dos torns (d'onze a dotze del matí i de cinc a sis de la tarda) per atendre les qüestions dels socis, aficionats i els mitjans de comunicació. La carpa 'Alternativa Benedito' està situada a la cantonada de l'Avinguda Diagonal amb el carrer Capità Arenas, a Barcelona.

L'altre precanditat de Sant Cugat, Jaume Guixà, està convidat a la 'Paradeta Balugrana', situada a la Rambla Catalunya, 120, també a Barcelona. Guixà la visita també en dos torns, de una a dos de la tarda i de dos quarts de cinc a dos quarts de set.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.