13 de juny, eleccions al Barça


  • Comparteix:

Jaume Guixà (esquerra) i Agustí Benedito (dreta)

Jaume Guixà (esquerra) i Agustí Benedito (dreta)

Els dos precandidats santcugatencs a les eleccions a la presidència del Futbol Club Barcelona, Agustí Benedito i Jaume Guixà, ja coneixen el calendari electoral, fet públic avui mateix pel director general del club, Joan Oliver. La data escollida per celebrar les eleccions serà diumenge 13 de juny i els precandidats necessitaran 2095 signatures vàlides per ser proclamats candidats.

El dia 10 de maig es farà la convocatòria oficial de les eleccions i quatre dies després es sortejaran els membres de la junta i la mesa electoral, que quedaran constituides el 16 de maig. Des d'aquest dia i fins el 21 de maig, s'exposarà el cens electoral i les reclamacions pertinents.

Guixà i Benedito tindran del 25 de maig fins l'1 de juny, per aconseguir i presentar les 2.095 signatures necessàries per oficialitzar les candidatures. Si sumen les signatures, es convertiran en candidats oficials el 3 de juny i podran començar la campanya electoral el dia següent, que s'allargarà fins l'11 de juny. Un cop acabada la campanya per tractar de convèncer els socis, el 12 de juny serà el dia de reflexió i el 13 se celebraran les eleccions. El precandidat Jaume Guixà es mostra crític amb la data de les eleccions perquè no afavoreix la participació.

Jaume Guixà

La data no afavoreix la participació dels socis a les eleccions.



A banda de les dues precandidatures santcugatenques, a dia d'avui, els altres precandidats a la presidència culer són el continuista Jaume Ferrer, Sandro Rosell, Santi Salvat, Alexis Plaza i la rumorejada precandidatura de l'exvicepresident del club Marc Ingla.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.