Benedito ja té 1.000 signatures, la meitat de les necessàries


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'Agustí Benedito al plató de Cugat tv

Imatge d'arxiu d'Agustí Benedito al plató de Cugat tv

El precandidat santcugatenc a la presidència del FC Barcelona Agustí Benedito disposa ja de més de 1.000 signatures de suport al seu projecte. Quan falta una setmana per la fi del termini de recollida de singatures, Benedito compta amb la meitat de les 2.095 necessàries per oficialitzar la seva precandidatura.

Benedito té fins el proper dimarts 1 de juny per acabar de reunir les signatures que encara li fan falten. El precandidat ha valorat positivament les xifres aconseguides fins el moment, però admet que haurà de seguir treballant amb esforç per sumar les signatures exigides.

El santcugatenc ha superat ja la barrera de les 1.000 signatures i està a mig camí de sumar el total de 2.095 que s'han de presentar per convertir-se en candidat oficial. Fins dimarts vinent, Benedito seguirà recorrent el país en busca de suport al seu projecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.