Amplia representació del CMSC en la 32ena marxa de veterans a Gran Canària


  • Comparteix:

Els santcugatencs Josep Gonzàlez, Jordi Sape i Josep Castellví són els primers que completen els 16 quilòmetres de la marxa estatal de veterans disputada a Gran Canària. Una expedició de 13 persones del Muntanyenc es troben intentant fer el cim al Teide.

L'entitat santcugatenca ha tingut una bona representació, ja que hi han participat dos grups, un de 41 persones i l'altre de 13. Malgrat això, aquest any les xifres de participació han baixat sensiblement, ja que el desplaçament a les illes resulta més car.

Els participants van fer el seu recorregut per El Roque Nublo, una roca on sempre hi ha boira baixa, la qual cosa va fer la marxa molt atractiva. El santcugatenc Josep Castellví explica com va anar la cursa.

Josep Castellví

La cursa ha estat molt maca i en un entorn magnífic


La nota negativa van ser les lesions de tres participants, entre ells una sòcia del Muntanyenc. Castellví comenta aquest fet.

Josep Castellví

El més negatiu d'aquesta marxa són les lesions



El Club Muntanyenc Sant Cugat va rebre felicitacions per l'organització de l'edició anterior d'aquesta marxa a la nostra ciutat. La pròxima edició de la marxa estatal de veterans tindrà lloc a Barbastro, Osca.

La propera cita de l'entitat santcugatenca serà al Campament General de Catalunya que se celebrarà a l'Alcúdia, València, pels voltants de Tots Sants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.