La patinadora Gisela Segura finalitza en 12è lloc al Campionat de Barcelona


  • Comparteix:

La patinadora santcugatenca Gisela Segura finalitza en 12a posició en el Campionat de Barcelona d'Interclubs disputat diumenge a Sant Feliu de Codines. Segura falla en la part artística, la més valorada del campionat.

De les 16 participants, Segura va finalitzar en la 12a posició del Campionat de Barcelona Interclubs. La competició va estar molt disputada i l'alt nivell de totes les patinadores va provocar que la classificació final es veiés diferenciada per poques dècimes entre les diferents participants. Cristina Muñoz, l'entrenadora de l'Escola de Patinatge Artísitc de Sant Cugat, l'EPA, explica el paper que va dur a terme la patinadora santcugatenca.

Cristina Muñoz

La Gisela ho va fer molt bé. Va fallar en la part artística però la tècnica li va sortir molt bé.


Precisament la part artística és la més valorada actualment en el món del patinatge artísitc, que consisteix en exercir una bona coordinació entre el ball en general i la música, i on el grau d'expressivitat de la patinadora juga una gran importància. Tot i aixi Muñoz comenta que la puntuació dels jutges va ser la justa.

Cristina Muñoz

Totes les patinadores estaven molt ben preparades. El nivell va ser just, crec que la Gisela podria haver quedat 12a com 6a.


D'altra banda les patinadores de l'EPA Laura Balada i Anna Hernández no van superar la prova de nivell disputada a Castellar del Vallès, que els hauria permès deixar endarrera el nivell A i accedir al de certificat. El nivell d'exigència va ser molt alt i només quatre patinadores van aconseguir superar-lo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.