l'Ajuntament destinarà 100 mil euros a la subvenció d'entitats esportives, 20 mil més que l'any passat


  • Comparteix:

L'Ajuntament subvencionarà a les entitats esportives santcugatenques amb més de 100.000 euros, xifra que ha augmentat en 20.000 euros respecte l'any passat. Hi podran optar aquelles entitats sense ànim de lucre i clubs esportius de Sant Cugat que compleixin els requisits.

El pressupost d'aquest any que anirà destinat a l'atorgament de subvencions a entitats esportives de la nostra ciutat serà de poc més de 100.000 euros. Això suposa un increment de 20.000 euros respecte l'any passat. Totes aquelles entitat o clubs esportius que ho desitgin podran benficiar-se d'aquestes subvencions si compleixen un sèrie de requisits. De la cinquantena d'entitats esportives que hi ha a St. Cugat només 23 compleixen els criteris demanats. Els diners de les subvencions aniran destinats a diferents àmbits de les entitats, tal com explica el regidor d'esports, Xavier Cortés.

Xavier Cortés

Els diners aniran destinats a les instal·lacions i a subvencionar els desplaçaments dels equips


Les entitats han d'omplir una sol·licitud que han de presentar abans del 17 de febrer. Des de l'any passat hi ha disponible un programa informàtic per tal de facilitar de fer arribar les sol·licituds a l'Ajuntament. Per altra banda, aquest any es demanarà una justificació de despeses a trotes aquelles entitats que se'ls doni una subvenció, segons explica Cortés.

Xavier Cortés

Demanarem justificants de factures i despeses per assegurar-nos que s'ha fet un bon ús de les subvencions


Els criteris per subvencionar les entitats esportives exclouen aquelles que competeixen a nivell escolar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.