Félez crític amb el Cap del Sevei d'Esports de l'Ajuntament


  • Comparteix:

El president de la Penya Blau-Grana de Sant Cugat, Josep Maria Félez, considera que el seu club és el cap de turc i assenyala al Cap de Serveis d'Esports de l'Ajuntament, Ferran Domiguez, com a gran culpable. Félez creu que hi ha gent que no li interessa que la seva entitat gestioni el camp municipal de futbol de Can Magí.

Josep Maria Fèlez ha estat molt crític amb el Cap de Serveis d'Esports de l'Ajuntament, Ferran Domínguez i creu que aquest s'aprofita del càrrec que ostenta. Un exemple, segons Félez, és l'enviament d'una patrulla de la policia local per part de Domínguez on ordenava als agents que no deixessin obrir el bar del camp de futbol de Mira-sol. Escoltem Josep Maria Fèlez.

Josep Maria Fèlez

Ferran Domínguez s'aprofita del seu càrrec des de fa molts anys


Aquesta problemàtica s'inicia el 20 de novembre quan el departament de Sanitat adverteix a la Penya Blau-Grana de Sant Cugat del tancament del camp de futbol de Can Magí sinó presenta i executa un pla de neteja. L'entitat reacciona ràpidament encara que Félez creu que darrera d'aquesta amenaça s'amaguen altres qüestions. Així ho explica Félez.

Josep Maria Fèlez

No voldria pensar que darrera de tot això hi ha interesos extranys


Un altre dels fets que més ha molestat al president de la Penya Blau-Grana de Sant cugat és la filtració de l'informe per part del departament de sanitat de l'ajuntament al Diari de Sant Cugat. Segons Félez, Ferran Domínguez també ha contribuït a fomentar aquesta problemàtica.

Josep Maria Fèlez

Lamento molt la filtració a la premsa i sobretot per part del Servei d'esports


Ara toca esperar la respota per part de l'Ajuntament i concretament de la Regiduria d'Esports.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.