Amat Finques, 1r patrocinador dels equips femenins del SCE


  • Comparteix:

Els 2 equips femenins del Sant Cugat Esport comptaran per primera vegada amb un patrocinador, Amat Finques. La immobiliària ha signat l'acord d'esponsorització amb el club santcugatenc per un any. El pressupost és d'11 mil euros i servirà per cobrir, sobretot, els desplaçaments i els arbitratges de tota la temporada dels dos equips de futbol femení.

Les samarretes dels equips femenins del Sant Cugat Esport lluiran per primera vegada el logo d'un patrocinador, serà el d'Amat Finques. L'immobiliària patrocinarà durant un any les noies del conjunt cadet i de l'infantil, amb un pressupost d'11.000 euros. Aquesta quantitat servirà per cobrir despeses com els desplaçaments i els arbitratges de les noies del Santcu. El president del club santcugatenc, Toni Tàrrega, reconeix que portaven 3 anys buscant un patrocinador per la secció femenina.

Toni Tàrrega

És el 3r any que intentàvem trobar un patrocinador pels equips femenins. Per estar a la lliga femenina es necessiten molts diners


Amat Finques és el cinquè patrocinador del Sant Cugat Esport. Enguany el club ha obtat per buscar espònsor que s'encarreguin d'un equip o d'una secció, tot i que la intenció és en un futur trobar un patrocinador general per tot el club. Escoltem Toni Tàrrega.

Toni Tàrrega

Estem estudiant la possibilitat de trobar un patrocinador per tot el club


L'acord de patrocini d'Amat Finques té vigència d'un any i se'n beneficiaran un total de 20 esportistes del club.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.