Clubs locals analitzen l'ampliació dels mandats directius


  • Comparteix:

Des del novembre del 2008 els mandats de les juntes directives s'ha ampliat entre 6 i 8 anys, segons un nou decret de la Generalitat. A Sant Cugat les opinions són diverses com demostra la consulta feta per Cugat.cat a diferents presidents.

A partir d'ara, les noves juntes directives disposaran d'un periode més ampli, un mínim de 6 anys i un màxim de 8, per dur a terme els seus projectes.

En l'àmbit de l'esport local trobem opinions a favor i en contra d'aquesta modificació del decret feta pel govern a finals de l'any passat. Cugat.cat ha copsat el parer d'alguns dirigents santcugatencs per valorar aquest canvi.

El president del Sant Cugat Esport, Llorenç Santasusagna, opina que això pot suposar un inconvenient pels clubs modestos que tenen dificultat a l'hora de trobar persones que vulguin accedir a una junta directiva.


Llorenç Santasusagna

Serà una trava a l'hora de que la gent es vulgui presentar a un càrrec.


L'any 2010 s'acaba l'actual mandat del Santcu i serà a partir d'aquest any quan entrarà en vigor aquesta modificació.

El president de l'Handbol Sant Cugat, Josep March, és de la mateixa opinió. March porta dos anys a la presidència i encara li en queden dos més per complir el mandat, que serà de 4 anys.


Josep March

Als clubs petits no ens és fàcil trobar gent que renovi les juntes dels clubs.


Però també hi ha partidaris d'aquesta ampliació, com el president de l'Olimpyc Floresta, Àngel Ruiz. El dirigent florestà considera que així s'estalvien renovacions innecessàries.



Àngel Ruiz

A moltes entitats els estalviarà estar en processos de renovació.


Altres presidents consultats són Miquel Martínez del Club Voleibol Sant Cugat, Isabel Martín del Club Korfbal Sant Cugat i Xavi Salvat de la UESC. Aquestes opinions les podeu trobar en el videu adjunta a aquesta notícia.










  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.