L'acord pels criteris de subvenció, a punt


  • Comparteix:

Ignasi Bassó, president de la coordinadora

Ignasi Bassó, president de la coordinadora

Que se subvencionin els desplaçaments dels clubs dins de l'àmbit català i reconèixer els clubs que formen part de la Coordinadora d'Entitats Esportives són les darreres peticions que fa la plataforma a l'àrea d'Esports de l'Ajuntament sobre el nou model dels criteris de subvenció. L'acord es podria tancar en els propers dies.

Més a prop. La Coordinadora d'Entitats Esportives assegura que espera tancar l'acord sobre el nou model dels criteris de subvenció pròximament. Les darreres modificacions fetes per la plataforma ja s'han entregat a l'àrea d'Esports i és l'Ajuntament qui ha de decidir si accepta o rebutja aquests punts. Primera discrepància: els desplaçaments dels clubs. Ignasi Bassó, president de la Coordinadora d'Entitats Esportives.

Ignasi Bassó

Cal que se subvencionin els desplaçaments dins de l'àmbit català.


L'altre punt que la plataforma vol que s'inclogui en el nou model de criteris de subvenció és el reconeixement d'aquelles entitats que formen part de la Coordinadora. Ignasi Bassó.

Ignasi Bassó

Cal reconèixer les entitats que formen part de la Coordinadora.


Un cop l'àrea d'Esports de l'Ajuntament doni el vistiplau als criteris de subvenció es traslladarà aquest acord a la junta de govern. Després s'haurà d'aprovar al ple de l'Ajuntament el 20 d'Abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.