Un santcugatenc al Centre de Tecnificació d'Alpinisme de Catalunya


  • Comparteix:

El CTAC compta amb nous esportistes, entre ells, Mañosas

El CTAC compta amb nous esportistes, entre ells, Mañosas

L'escalador santcugatenc Martí Mañosas, del Club Muntanyenc, és un dels sis seleccionats per formar part del Centre de Tecnificació d'Alpinisme de Catalunya (CTAC) de cara a la propera temporada. La nova promoció de CTAC ja ha començat les seves activitats.

L'equip ha fet una primera concentració al Montsec i després de Setmana Santa es retrobaran per tractar la progressió i la seguretat en terrenys nevats i glaceres. De moment ja han posat en comú els aspectes principals de cordada i dels ràpels per afavorir la seguretat i l'eficiència en totes les maniobres.

Juntament amb el santcugatenc, també han estat seleccionats Josep Maria Cano (Centre Excursionista de Lleida), Roger Cararach (Center Excursionista de Catalunya), Xevi Dorca (Centre Excursionista de Torelló), Pau Gómez (Agrupació Científico-Excursionista de Mataró) i Santi Puig (GE La Salle de Barcelona). Tots ells han hagut de superar les proves de selecció del CTAC: tècniques de progressió en gel i de descens d'esquí a la Vall de Boí, escalada en roca lliure i artificial a Vilanova de Meià (Noguera), i un recorregut de desnivell positiu d'uns 700 metres.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.