Un referent mundial


  • Comparteix:

Andreu camps, director de l'INEFC

Andreu camps, director de l'INEFC

El CAR es pot convertir en un referent mundial a nivell científic i d'innovació esportiva quan entri en funcionament el Parc Tecnològic de l'Esport. Així ho ha manifestat el director de l'INEFC de Catalunya, Andreu Camps, al programa 'Esport en Marxa' de Ràdio Sant Cugat.

La Generalitat ha impulsat la creació d'un parc tecnològic de l'esport perquè Catalunya sigui més competitiva a nivell empresarial i esportiu. El CAR acolliria aquest nou espai amb centres de negocis, una clínica especialitzada en l'esport i la salut, un institut i una escola de negocis aplicada al món de l'esport entre d'altres serveis. Amb aquest parc, Catalunya serà un referent mundial segons el director de l'INEFC de Catalunya, Andreu Camps.

Andreu Camps

Catalunya serà un referent mundial amb aquest nou parc.








Segons Camps, les obres d'aquest nou centre han de començar el més aviat possible encara que no ha volgut donar cap termini d'inici d'obres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.