El CAR és la referència


  • Comparteix:

Francesc de Puig durant l'Assemblea.  Font: PREMSA CAR

Francesc de Puig durant l'Assemblea. Font: PREMSA CAR

El director del CAR de Sant Cugat, Francesc de Puig, ha estat reelegit com a Secretari General de l'Associació Mundial de Centres d'Alt Rendiment. Un altre membre del CAR, Josep Escoda, responsable de l'àrea tecnològica, ha estat confirmat com a Secretari de la Junta directiva.

L'acte ha tingut lloc als Estats Units durant els dies 9,10,11 i 12 de setembre en el centre de Colorado Springs, durant la celebració de l'Assemblea General de l'Associació Mundial de Centres d'Alt Rendiment i el 6è Forum Elite Sport, on a més de la reelecció de Francesc de Puig per dos anys més, s'han tractat temes com el disseny de nous centres d'entrenament i les noves tendències esportives.

El fet que un altre membre del CAR com és Joan Escoda, hagi esta confirmat com a Secretari de la Junta directiva de l'Associació Mundial de Centres d'Alt Rendiment, confirma el CAR de Sant Cugat com un dels centres d'alt rendiment de major rellevància a tot el món.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.