La secció esportiva d'ASDI vol créixer


  • Comparteix:

La boccia és l'esport més destacat a ASDI

La boccia és l'esport més destacat a ASDI

La secció esportiva d'ASDI vol crear equips de noves modalitats com la petanca, la natació i l'hípica adaptada, que se sumarien a la boccia. La responsable de la secció, Liliana Pucci, creu que aquest creixement potenciar l'esport per a discapacitats a la nostra ciutat.

ASDI vol continuar potenciant l'esport per a discapacitats un cop la boccia ja està totalment arrelada a l'entitat. ASDI vol potenciar modalitats esportives com són l'hípica adaptada, la petanca i la natació. Tots aquests esports estan pendents de possibles acords amb clubs o diferents administracions. La responsable de la secció esportiva, Liliana Pucci, destaca l'hípica com un dels esports que més acollida poden tenir a l'entitat.

Liliana Pucci

L'acord entre l'EMD i ASDI per fer hípica encara està en un punt inicial.




El Club Petanca Mira-sol ja ha col·laborat amb ASDI fent entrenaments pels seus membres i s'espera que en un futur aquest esport entri a formar part de l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.