La Coordinadora prepara una trobada d'entrenadors


  • Comparteix:

Ignasi Bassó, president de la Coordinadora d'Entitats Esportives

Ignasi Bassó, president de la Coordinadora d'Entitats Esportives

La Coordinadora d'Entitats Esportives treballa en l'organització d'una trobada d'entrenadors pel dissabte 10 de juliol. L'acte girarà al voltant de la ponència 'Les necessitats psicològiques d'un entrenador' del psicòleg esportiu Pep Marí i comptarà amb la possible presència d'algun entrenador mediàtic.

La trobada seria un acte organitzat per fomentar la relació entre tots els entrenadors i tècnics dels 14 clubs membres de la Coordinadora. El president de la plataforma, Ignasi Bassó, explica quina és la intenció darrere aquesta proposta.

Ignasi Bassó

Fem una trobada d'entrenadors per donar-los l'oportunitat que es trobin tots. Creiem que pot ser molt beneficiós.









Aprofitant la reunió d'entrenadors, la Coordinadora té previst oferir-los una ponència a càrrec del psicòleg esportiu santcugatenc del CAR Pep Marí, titulada 'Les necessitats psicològiques d'un entrenador'.

A més, amb l'objectiu de fer la trobada més atractiva, la Coordinadora està intentant posar-se en contacte amb algun entrenador de prestigi per convidar-lo a l'acte. Tal i com explica Ignasi Bassó, el nom de Pep Guardiola és un dels primers que ha sonat.

Ignasi Bassó

Ens agradaria acabar-ho convidant algun entrenador de prestigi, com en Pep Guardiola.



De moment, la Coordinadora ha proposat el dissabte 10 de juliol com a data per fer la trobada, però fins al mes de maig, quan els clubs hagin respost a la proposta, no es podran tancar els detalls.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.