Tornen a la feina


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'Olímpyc Floresta

Imatge d'arxiu de l'Olímpyc Floresta

Els equips santcugatencs que s'han pres uns dies de vacances tornen a la feina per tal de preparar la propera jornada de lliga del proper cap de setmana. Però no tots els conjunts de la ciutat han fet vacances, alguns com el Club Rugbi Sant Cugat, l'AXA, l'Olímpyc Floresta, el Junior de futbol, la UESC femenina o la UESC de tennis taula han preferit continuar amb el ritme d'entrenaments per no perdre la forma i el ritme competitiu.

L'aturada de la competició per les festes nadalenques ha fet que alguns equips de la ciutat hagin modificat el seu pla d'entrenaments. De les dues setmanes sense competició, només el Junior femení d'hoquei herba i el Korfbol Club Sant Cugat (KCSC) han aturat els entrenaments durant els 15 dies, tot i que els seus jugadors i jugadores han seguit un pla físic personal per no perdre la forma. Precisament, aquests dos conjunts seran els que més tard tornaran a exercitar-se. El Junior femení ho farà a partir de la setmana vinent, per tal de preparar el Campionat de Catalunya d'hoquei sala, mentre que el KCSC farà la primera sessió aquest divendres.

D'altres conjunts només han estat una setmana aturats. Alguns ho han fet a la setmana de Nadal, com és el cas del Junior Masculí, el Sant Cugat Esport o la UESC Masculina i d'altres han agafat vacances durant la setmana passada. El Club Voleibol Sant Cugat, l'Handbol Sant Cugat i el Patí Hoquei Sant Cugat masculí i femení han aprofitat per prendre's uns dies de descans abans del Cap d'Any.

Tot i l'aturada de la competició, alguns equips com el Junior masculí d'hoquei herba han fet algun partit amistós durant el període nadalenc. Els homes entrenats per Fede González han disputat un amistós contra la Universitat British Columbia canadenca, guanyant (3-0).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.