L'XMOVE arriba a Sant Cugat


  • Comparteix:

Jessica Expósito presenta l'XMOVE DIR a la nostra ciutat

Jessica Expósito presenta l'XMOVE DIR a la nostra ciutat

Jessica Expósito, creadora de la batuka, ha creat un nou estil de gimnàstica, l'XMOVE, que consisteix en una fusió de ball i entrenament al ritme de les millors cançons. Expósito presentarà aquesta activitat en els diferents clubs de fitness DiR de Catalunya i està previst que a principis d'octubre ho faci al de la nostra ciutat.

Està previst que a principis d'octubre l'XMOVE arribi al DiR Sant Cugat. L'XMOVE és una fusió de ball i entrenament efectiu que serveix per cremar calories. La seva creadora, Jesica Expósito, mostra aquesta activitat a través d'una coreografia senzilla i original, que utilitza les millors músiques dels anys 80 fins a l'actualitat. Per tal de fer-ho més dinàmic i divertit, cada tres mesos es renovaran les coreografies. Està previst que a principis d'octubre l'XMOVE arribi al DiR Sant Cugat.

Aquesta activitat va ser presentada el 22 de setembre i està identificada amb el color rosa, ja que, tant la Fundació DIR com Jesica Expósito, volen col·laborar i organitzar actes solidaris contra els diferents tipus de càncer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.