La Festa de Tardor es queda a mitges per la pluja


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La Festa de Tardor ha intentat plantar cara a la pluja aquest dissabte, però finalment l'organització ha suspès totes les activitats. La 36a edició ha arrencat al matí de dissabte amb els motors escalfats, tot i que finalment no ha pogut esquivar l'aigua després de diversos intents. Un primer tast de les entitats de cultura popular ha estat l'única ocasió per gaudir d'una de les celebracions més reivindicatives de la ciutat.

La Festa de Tardor ha pogut començar aquest dissabte, tot i que les previsions meteorològiques feien témer que s'hagués d'ajornar. Els santcugatencs han gaudit de la mostra de cultura popular del Grup Mediterrània, els Bastoners de Sant Cugat, els Castellers i els Geganters, però la jornada ha quedat deslluïda durant la tarda, quan s'han cancel·lat totes les activitats per la pluja.

La plaça d'Octavià ha estat també l'escenari de la pintura dels artistes de Firart, que han plegat abans d'hora per la pluja.

Tot i així, l'organització de la Festa de Tardor es planteja programar el cap de setmana vinent una proposta lúdica que englobi algunes de les activitats previstes dins la Festa de Tardor. Ho ha avançat a Cugat.cat el membre de l'organització, Toni Ramon.

Toni Ramon

S'ha decidit suspendre totes les activitats i treballarem per programar activitats lúdiques que donin sortida a les iniciatives preparades.




Una vuitantena d'entitats tenien previst participar a la celebració, que enguany es desenvolupava sota el lema ''En temps de crisi: acció, associació i solidaritat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.