El projecte de la Fundació UESC 'Fem Sport' estrena lloc web


  • Comparteix:

Imatge de la web del 'Fem Sport'

Imatge de la web del 'Fem Sport'

El projecte 'Fem Sport' de la Fundació UESC estrena web amb l'objectiu de donar a conèixer els seus projectes. Des de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) ja s'ha difós a totes les entitats de Sant Cugat i al Consell Superior de l'Esport per tal de tenir una major repercussió.

Després que la Fundació UESC presentés fa unes setmanes el projecte 'Fem Sport' adreçat a l'esport femení, ara presenta el nou lloc web per tal que la gent conegui els projectes d'aquesta entitat. La funció que vol tenir el web és, a més de donar a conèixer els projectes del 'Fem Sport', ser un mitjà de difusió de l'esport femení i una eina d'informació per a les professionals. La directora del 'Fem Sport', Mamen Matesanz, explica que aquest és el primer pas, tot i que espera que el projecte continui creixent.

Mamen Matesanz

És el producte i el treball de molts professionals de l'àmbit esportiu. Volem que tothom ens ajudi a acabar de construir-la.



Matesanz ja ha fet arribar aquesta iniciativa als diferents clubs de la nostra ciutat i al Consell Superior de l'Esport. El link de la pàgina del 'Fem Sport' és Femsport.org.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.