El SantCu-ASDI tanca la temporada del 'Tots Podem'


  • Comparteix:

Els participants han jugat un matx a la plaça del Rei

Els participants han jugat un matx a la plaça del Rei

El programa 'Tots Podem', organitzat per la Fundació UESC, ha posat punt i final a la seva 3a edició amb una activitat on els jugadors del SantCu-ASDI han realitzat una exhibició. Jugadors i jugadores de les categories inferiors de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) han jugat un partit amb els participants de la secció d'ASDI. Mira aquest reportatge

L'acte ha començat amb els jugadors del SantCu-ASDI completant un petit entrenament a la plaça del Rei. Després, jugadors i jugadores de les categories inferiors de la Unió Esportiva Sant Cugat han disputat un matx amb dos conjunts mixte. El president del Sant Cugat Esport, Llorenç Santasusagna, ha assegurat que la secció d'ASDI és una de les més importants dins de l'entitat vermell-i-negre.

Llorenç Santasusagna

Participar amb la UESC i ASDI és un fet extraordinari. Aquesta col·laboració és el millor que podem fer per aquesta ciutat.



Per la seva banda, la presidenta d'ASDI, Mercè Martínez, valora que tingui lloc aquesta activitat per segon any consecutiu.

Mercè Martínez

L'any passat va ser el primer cop. Ara estem encantats amb aquesta segona participació perquè avui han estat representats.





El president de la Fundació UESC, Jordi Torrens, ha afirmat que és una activitat molt important.

Jordi Torrens

És una activitat molt important i pensem que és un acte de col·laboració entre tres entitats. Estem orgullosos.






Aquesta activitat, amb el SantCu-ASDI com a protagonista, tanca el tercer cicle d'activitats organitzades dins del programa 'Tots Podem'. Tant participants com organitzadors esperen fer una quarta edició amb les mateixes característiques d'aquesta temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.