La UESC i el Mira-sol Baco opten als Premis Ciutat de Sant Cugat 2012


  • Comparteix:

Imatge del cartell dels Premis Ciutat de Sant Cugat

Imatge del cartell dels Premis Ciutat de Sant Cugat

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) i el CFU Mira-sol Baco són dues de les tretze precandidatures que fins el moment opten als Premis Ciutat de Sant Cugat que s'atorgaran el primer divendres de març. Les votacions es poden fer fins el tercer divendres de febrer al web de l'Ajuntament, Santcugat.cat/premis.

Totes dues entitats han estat nominades en motiu de la celebració dels seus aniversaris. En el cas de la UESC, compleix el 25è aniversari de la seva fundació i el seu president, Valentí Feixas, destaca que la precandidatura significa un premi a la feina feta per tantes persones durant aquest quart de segle de vida de l'entitat.

Valentí Feixas

És el reconeixement a una tasca de moltíssima gent que al llarg dels anys ha dedicat part del seu temps a fomentar l'esport de qualitat.



Per la seva banda, el Mira-sol Baco ha celebrat els seus 40 anys. Pel màxim responsable del club, Joan Salabert, la llarga trajectòria de l'entitat i la seva implicació amb la ciutat són els motius principals de la nominació.

Joan Salabert

Pensem que 40 anys a la ciutat és una trajectòria i especialment els últims 6 o 7 anys, que hem fet una tasca molt important dins el barri.




La resta de candidats són: la Verònica Bronstein, la farmacèutica Grifols, l'Associació de Parkinson de Sant Cugat, l'Oriol Abril, Cinesa, el grup de teatre Los Excéntricos, l'Associació Pro-Disminuïts Físics i Psíquics de Sant Cugat, la Sala Rusiñol, l'Assum Esteban, el Castellers de Sant Cugat i la Fundació Victòria dels Àngels.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.