El centre de fisioteràpia i readaptació esportiva Sportwell ja és una realitat


  • Comparteix:

Els fisioterapeutes Fidel Sust i Xavi Linde inauguren Sportwell, un centre dedicat a la prevenció i al tractament de lesions d'esportistes tant d'elit com amateurs. A l'acte de presentació hi han assistit diverses personalitats del món de l'esport, a més de l'alcaldessa Mercè Conesa.

Aplicar les màximes mesures per evitar lesions, tractar-les i ajudar a l'esportista a readaptar-se a la pràctica del seu esport són els tres serveis que a partir d'ara donarà Sportwell als esportistes de Sant Cugat. El centre obre de la mà de Fidel Sust i Xavi Linde que volen plasmar la seva experiència en el món de la fisioteràpia esportiva obrint una consulta a la ciutat. Un dels dos responsables d'aquest projecte, Fidel Sust, explica la feina que faran.

Fidel Sust

Principalment, els serveis que donem són prevenció i tractament de lesions i readaptació a l'esport.


A la inauguració d'aquest divendres, hi han assistit personatges reconeguts del món de l'esport com la nedadora santcugatenca Erika Villaécija o el pilot de Fórmula 1 Jaume Alguersuari. L'acte de presentació de les instal·lacions també ha comptat amb l'Alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, que ha destacat la importància d'aquests nous projectes per a la ciutat.

Mercè Conesa

És un tipus de servei molt orientat a l'esport i tenint en compte la gran quantitat de persones que en practiquen, serà positiu per la ciutat.





A Sportwell, situat al carrer Migdia, s'hi farà tractament i prevenció de lesions a esportistes d'elit però també volen tractar als esportistes amateurs.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.