Els Centres d'Alt Rendiment d'arreu del món es reuneixen a la ciutat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Centre d’Alt Rendiment (CAR) acull aquesta setmana la reunió de l’Association of Sport Performance Centres (ASPC). Dins d'aquesta trobada, s'hi celebra l'Assamblea General i la reunió de l'equip directiu, on s'hi tracten temes com l'adhesió de centres o els comptes de l'organisme.

Setmana de reunions al Centre d’Alt Rendiment de la ciutat. Les instal·lacions santcugatenques reben els màxims representants de l’ASPC, liderada per l'americà Mike English, i que compta amb representants dels cinc continents. La trobada ha servit per posar temes sobre la taula com l'adhesió a l'entitat de nous Centres d'Alt Rendiment de Luxemburg o Portugal, entre d'altres països. Els comptes també han estat motiu de debat en les reunions que estant tenint al CAR des de dilluns i fins l'acabament d'aquesta setmana.

Aprofitant l'estada a Sant Cugat, el membres directius de l'ASPC han conegut de primera mà el nou mòdul del centre i les novetats en la seva estructura. El director del Consell Català de l'Esport, Albert Marco, ha estat el responsable d'ensenyar les novetats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.